Pinksterweekend

27 + 28 mei 2023 • Lichtenvoorde

2 dagen

4 podia

40 acts

Vrijgezellendag op Over De Top festival

Zoek je naar een gezellig uitje voor een vrijgezellendag rond Pinksteren? Kom dan naar het Over De Top festival in de Achterhoek. Hier kun je lekker gek doen en genieten van goede live muziek, frisse biertjes en gewoon een heerlijk feestje!

Ieder jaar komen tijdens het pinksterweekend mensen van jong en oud, kort en lang, breed en smal bij elkaar op het Over De Top festival. Met een altijd verrassend programma is er voor je hele vriendengroep wat wils! 

Met muziek, humor, theater en ander spektakel weet het festival jaarlijks duizenden mensen te trekken om samen Pinksteren te vieren op het Swite terrein in hartje Lichtenvoorde. Het evenement bestaat al meer dan 10 jaar en het bezoekersaantal blijft ieder jaar groeien. Dit is het bewijs dat de organisatie van Over De Top wel weet hoe ze een bruisend feestje moeten organiseren!  

Het festival heeft met vier podia voor ieder wat wils! Houdt de bruid of bruidegom van rock, R&B, blues, techno of dance, op Over De Top kun je het allemaal vinden. Het tweedaagse festival heeft dit aar een grotere en bredere line-up dan ooit en het is daarom gegarandeerd een groot feest. Check het programma.

Organiseer jij tijdens Pinksteren een vrijgezellendag voor een van je vrienden? Over De Top biedt alles wat je nodig hebt om deze dag tot een onvergetelijke dag te maken! Met een grote line-up, veel koud bier, gezelligheid en theateracts is dit de perfecte manier om jouw verloofde kameraad of vriendin een dag te laten genieten.

Tickets kopen?​

Kom met je vrienden, familie en de gelukkig “vrijgezel” genieten van bandjes, DJ’s en de chille sfeer Over De Top?

Aftellen tot over de top:

  • 00Dagen
  • 00Uren
  • 00Minuten
  • 00Seconden

WoordvoorWoord

Luister in ons containerdorp naar de creatieve rijmelarij van Dichtercollectief Warrig. Laat je meeslepen, laat een persoonlijk gedichtje schrijven of typ er zelf een fijn rijmpje. Woord voor woord maken we met alle bezoekers ons eigen wonderlijke gedicht.

Over De Top Festival logo

CONTACT

Postadres