Over De Top Festival logo

Mini Over De Top @ Openluchttheater

Heb jij Over De Top Festival ook zo gemist dit jaar? Gezellig samen naar bandjes of theater kijken, genieten van de muziek en het sfeertje, lekker drankje erbij… Wij kunnen ons weinig fijners bedenken. Maar wij houden niet van eeuwig blijven treuren. Daarom zetten we de schouders eronder en hebben we de handen ineengeslagen met Openluchttheater Lichtenvoorde. Aankomend weekend is het zover! Een mini Over De Top Festival in het tijdelijke Openluchttheater van Lichtenvoorde!
Op vrijdag een hilarische voorstelling van gitaarkomiek Roel C. Verburg (in 2011 op Over De Top) en op zaterdag gruwelijk lekkere muziek van MINKA (in 2021 op Over De Top) en Miller & The Tone Machine (in 2019 op Over De Top).
 
Dat worden twee prachtavonden waar je bij wil zijn! Kaartjes kosten slechts €13,50 per avond en voor een luttele €17,50 boek je er ook nog een heerlijke smaakproeverij vooraf bij! Check voor meer info en tickets www.openluchttheaterlichtenvoorde.nl. Tot dan!
 
Lekker weer samen bandjes en theater kijken, een biertje of een wijntje erbij (je wordt aan tafel bediend!), wat lekkers te eten… Dat wil je toch? We hopen je volgend weekend te zien in Openluchttheater Lichtenvoorde!

WoordvoorWoord

Luister in ons containerdorp naar de creatieve rijmelarij van Dichtercollectief Warrig. Laat je meeslepen, laat een persoonlijk gedichtje schrijven of typ er zelf een fijn rijmpje. Woord voor woord maken we met alle bezoekers ons eigen wonderlijke gedicht.

Over De Top Festival logo

CONTACT

Postadres