Pinksterweekend

27 + 28 mei 2023 • Lichtenvoorde

2 dagen

4 podia

40 acts

Vriendenweekend vieren op Over De Top

Ben je aan de beurt om het jaarlijkse vriendenweekend tijdens Pinksteren te organiseren? Dat was nog nooit zo makkelijk! Neem je vriendengroep mee naar Over De Top festival in Lichtenvoorde. Wij regelen koud bier, live muziek, theater, lekker eten en een boel spektakel, van vroeg in de middag tot in de late uurtjes. Veel meer heb je niet nodig, dachten wij!

Tijdens de zaterdag en zondag van het pinksterweekend is het weer zover, dan vindt het Over De Top festival plaats op het Swite terrein te Lichtenvoorde. Geniet tijdens dit festival van Scheurende gitaren, fijne dansplaatjes en harde beats wisselen elkaar af in de brede line-up van Over De Top.

Al ruim 10 jaar komen er duizenden mensen met hun maten en familie genieten van theater, muziek, humor en ander spektakel. Lekker pilsen en genieten van een gezellig vriendenweekend tijdens Pinksteren kan nergens beter dan op Over De Top. 

Met maar liefst vier podia en met ieder een ander thema heeft het Over De Top festival voor iedereen wat wils. Als je van metal houdt kun je terecht bij ‘The Rumble’. Heb je een kameraad die meer van de fijne deuntjes is, dan kun je hem naar het dance podium sturen en je meest exotische vriend kan lekker los bij de ‘Coco Loco’.

Regel hier je tickets

Over De Top is het perfecte uitje waar jij met je kameraden een weekend kan genieten door met elkaar muziek te luisteren en feest te vieren in de grootste zin van het woord. 

Smaakt het naar meer? Koop je tickets hier, en kom langs tijdens zaterdag en zondag van het Pinksterweekend.

Overnachten

Op ons festivalterrein is dat niet mogelijk. Maar voor de mensen die geen zin hebben om in het Pinksterweekend hun biertje te laten staan of een dure taxi te pakken, geven we een aantal tips om in de buurt van het festivalterrein te kunnen overnachten.

Aftellen tot over de top:

  • 00Dagen
  • 00Uren
  • 00Minuten
  • 00Seconden

WoordvoorWoord

Luister in ons containerdorp naar de creatieve rijmelarij van Dichtercollectief Warrig. Laat je meeslepen, laat een persoonlijk gedichtje schrijven of typ er zelf een fijn rijmpje. Woord voor woord maken we met alle bezoekers ons eigen wonderlijke gedicht.

Over De Top Festival logo

CONTACT

Postadres