Over De Top Festival logo

Vijf redenen om een kaartje te kopen

Het Pinksterweekend duurt nog even, maar a.s. zaterdag 1 februari start wel onze kaartverkoop! Wij hebben vijf redenen waarom jij een kaartje voor Over De Top gaat kopen op een rijtje gezet!

Méér feest voor minder geld

Geen grap. Met onze nieuwe Gangmakerskaart krijg je namelijk een hele fijne korting van €5,- op je entree voor Over De Top. Het enige dat je daarvoor hoeft te doen is op zaterdag tussen 14.00 en 16.00 of op zondag tussen 12.00 en 14.00 uur het festivalterrein betreden met jouw Gangmakerskaart! Wij belonen deze Gangmakers voor hun gezelligheid tijdens de eerste uurtjes van het festival!

Een retevol en retecool muziekprogramma

Het klinkt misschien cliché, maar het is wel hartstikke waar: in 2020 is het muziekprogramma groter en diverser dan alle voorgaande edities! Over De Top biedt maar liefst plek voor 40 muzikale acts op vijf podia, in één weekend! En dan niet te vergeten dat er echt voor iedere muziekliefhebber wel iets bij zit. Van rock ‘n roll tot techno, van hiphop tot disco en van punk tot reggae.

Vet goedkoop feesten

Over De Top is misschien wel het goedkoopste festival van de Achterhoek! Omdat ons festival door uitsluitend vrijwilligers (en dat zijn er inmiddels ruim 230!) wordt georganiseerd en we elk jaar op een heel aantal trouwe sponsoren kunnen rekenen die ons helpen met materiële en financiële steun, kunnen we onze entreeprijs laag houden en kinderen t/m 13 jaar gratis toegang geven tot Over De Top.

Kinderen willen nooit meer naar huis

Ook voor de jongste festivalbezoekers is er echt onwijs veel te doen op Over De Top! Terwijl pa en ma naar een fijn bandje staan te kijken, kunnen kids knutselen, hutten versieren, of hun eigen kindercocktail maken! Kinderen hebben op Over De Top zelfs hun eigen valuta, de ‘Over De Top Dollar’. In ruil voor één muntje krijgen kinderen vier dollars. Hiermee kunnen ze zelf eten, drinken en leuke activiteiten betalen.

We hebben twee podia vernieuwd!

Onze Jukebox en Fort Fiësta zijn niet meer. RIP. In plaats daarvan hebben we twee hele nieuwe, coole podia ontworpen. Wat we daar precies gaan doen houden we nog even geheim. Maar het gaat vet worden. Beloofd.

En? Hebben we je overtuigd? Koop dan vanaf zaterdag 1 februari je ticket voor Over De Top 2020! Nieuwsgierig geworden naar wat we tot nu toe voor je geprogrammeerd hebben? Check het hier!

WoordvoorWoord

Luister in ons containerdorp naar de creatieve rijmelarij van Dichtercollectief Warrig. Laat je meeslepen, laat een persoonlijk gedichtje schrijven of typ er zelf een fijn rijmpje. Woord voor woord maken we met alle bezoekers ons eigen wonderlijke gedicht.

Over De Top Festival logo

CONTACT

Postadres