Pinksterweekend

27 + 28 mei 2023 • Lichtenvoorde

2 dagen

4 podia

40 acts

Over De Top Festival in Lichtenvoorde

Een van Neerlands tofste uitjes tijdens Pinksteren is het Over De Top festival! Het jaarlijks terugkerend evenement in de Achterhoek is een groot feest waar je met vrienden en familie kunt genieten van een goede sfeer, veel muziek en theater!

Programma voor jong en oud


Over De Top festival is geschikt voor iedere leeftijd en doelgroep. Sinds de eerste editie komen jaarlijks duizenden mensen samen om te genieten van goede live muziek, theater, kunst en goed gezelschap in een zwoel lentesfeertje.

Op het festival kun je volledig jezelf zijn en daarom doen waar je zin in hebt. Geniet van funk, techno, disco of ga lekker raven. Ben je in de chille vibes, ga dan dansen bij de Coco Loco. Moet je eerst nog wat agressie kwijt, dan kun je lekker gaan beuken bij ons Rock podium The Rumble, waar ieder jaar opnieuw scheurend metaal te vinden is. Maak natuurlijk ook gebruik van andere leuke activiteiten want daardoor wordt het Over De Top festival tijdens Pinksteren zeker weten een van de meest memorabele uitjes!

Over De Top heeft een zeer breed scala aan livemuziek met verschillende DJ’s, bandjes en andere soorten live muziek. 

Met 4 verschillende podia komt bijna ieder genre wel aan bod. Met 12 jaar festival ervaring weet de organisatie iedere keer opnieuw verrassende elementen aan te brengen in de line-up. 

Heb jij zin in een leuk feest met vrienden en familie, kom dan naar het Over De Top festival in Lichtenvoorde in de Achterhoek. Dit wordt sowieso een van de leukste uitjes die je tijdens Pinksteren kunt beleven! 

Tickets kopen​

Kom met je vrienden en familie genieten van goede bandjes, DJ’s en de chille sfeer op het Over De Top Festival! Het festival vindt opnieuw plaats in de Achterhoek in hartje Lichtenvoorde op het Swite terrein.

WoordvoorWoord

Luister in ons containerdorp naar de creatieve rijmelarij van Dichtercollectief Warrig. Laat je meeslepen, laat een persoonlijk gedichtje schrijven of typ er zelf een fijn rijmpje. Woord voor woord maken we met alle bezoekers ons eigen wonderlijke gedicht.

Over De Top Festival logo

CONTACT

Postadres