Over De Top Festival logo

Mega Super Turbo Terrasspel

Dat Over De Top dit jaar helaas niet door kan gaan is bij jullie waarschijnlijk bekend. Maar bij de pakken neerzitten doen we niet! Daarom organiseren we tijdens het Over De Top-weekend en de week erna, op zondag 23 en maandag 24 mei (Pinksteren), het Mega Super Turbo Terrasspel in samenwerking met de Lichtenvoordse horeca. Op die manier hopen we jullie alsnog een extra feestelijk weekend te kunnen bezorgen!

Dus ben je van plan op 23 of 24 mei het terras op te gaan in Lichtenvoorde, dan krijg je de kans om mee te doen! Door mee te spelen maak je kans op twee vrijkaarten voor Over De Top 2022! Het terrasspel bestaat uit diverse onderdelen waarmee je samen een feestelijke middag op het terras kunt beleven. Het spel bevat een mini-quiz over het festival, een stempelkaart en het hilarische “bier-op-een-rij” spel. Scoor je bier-op-een-rij, beantwoord je alle vragen van de quiz correct en verzamel je alle stempels? Dan kun je twee vrijkaarten winnen voor Over De Top 2022.

Lokale horeca supporten
Met het Mega Super Turbo Terrasspel willen we de kans aangrijpen om ook de lokale horeca te supporten. Vorig jaar hebben we tijdens het Over De Top-weekend een ‘Home Edition’ georganiseerd met onze festivalkisten. Daarmee kon je de Over De Top-beleving thuis te creëren met een muziekstream, drankjes, hapjes en leuke aankleding. Toen was alle horeca nog dicht, maar dit jaar zijn tijdens het Pinksterweekend de terrassen weer beperkt open. Daarom vonden we het belangrijk om de Over De Top-beleving daar te laten plaatsvinden.

Deelnemende horeca
Meedoen aan het terrasspel is helemaal gratis en iedereen kan meedoen. De spelkaarten liggen op zondag 23 en maandag 24 mei (Pinksterweekend) klaar op de terrassen van alle deelnemende horeca: Markt 5/Next Door, Drank- en Spijslokaal Markant, Het Blok, Tapperij Van Ooijen, Café De Kruup/’t Doktertje, LEO Restaurant, Restaurant Kruidt, Beef ’n Bone, Café De Zaak, Café Zaal Hogenkamp, Café De Schatberg en Restaurant ’t Zwaantje.

Maatregelen
Uiteraard wordt op ieder terras volgens de RIVM-maatregelen gewerkt en ook het spel kan volledig veilig en uitsluitend aan tafel gespeeld worden. De terrassen zijn op 23 en 24 mei geopend van 12.00 (er zijn een aantal uitzonderingen) tot 20.00 uur, er mogen maximaal twee personen aan één tafel plaatsnemen en vooraf zijn registratie en een gezondheidscheck verplicht. Ook is het maken van een reservering overal verplicht. Dit kan telefonisch, digitaal of ter plekke worden gedaan.

WoordvoorWoord

Luister in ons containerdorp naar de creatieve rijmelarij van Dichtercollectief Warrig. Laat je meeslepen, laat een persoonlijk gedichtje schrijven of typ er zelf een fijn rijmpje. Woord voor woord maken we met alle bezoekers ons eigen wonderlijke gedicht.

Over De Top Festival logo

CONTACT

Postadres