Over De Top Festival logo

Welkom op onze nieuwe website!

Als je de online trends hebt ge-watched en onze website hier mee vergeleek, weten we allemaal dat het tijd was voor een nieuwe website. De oude website was zooo 2015… Gelukkig kunnen wij, met trots, bekendmaken dat onze website is vernieuwd. Door verbeterde navigatie en een gelikt tintje, is surfen op onze website nog makkelijker en is het nóg leuker om je kaartjes online te bemachtigen!  

De frisse kleuren en dynamische beelden symboliseren de sfeer van het festival. Op onze nieuwe website, ontworpen door RS Vormgeving, vind je alle informatie over het festival. Dit wordt met commercie gecombineerd. Want naast tickets verkopen we ook merchandise. Op onze webshop verkopen we de coolste Over De Top “hebbe dingetjes”.

Natuurlijk ben je ontzettend nieuwsgierig, dus kijk snel en laat je verrassen. Vergeet niet gelijk kaarten te kopen voor Over De Top, op 31 en 30 mei. 

WoordvoorWoord

Luister in ons containerdorp naar de creatieve rijmelarij van Dichtercollectief Warrig. Laat je meeslepen, laat een persoonlijk gedichtje schrijven of typ er zelf een fijn rijmpje. Woord voor woord maken we met alle bezoekers ons eigen wonderlijke gedicht.

Over De Top Festival logo

CONTACT

Postadres