Pinksterweekend

27 + 28 mei 2023 • Lichtenvoorde

2 dagen

4 podia

40 acts

Over De Top Festival in Lichtenvoorde

Op zoek naar het leukste festival tijdens Pinksteren? Kom op zaterdag en zondag naar het Over De Top festival in Lichtenvoorde! Het festival staat ieder jaar opnieuw garant voor weer een weekend vol feest, muziek, theater en nog meer linkse hobby’s! 

Al sinds de eerste editie komen er duizenden mensen op Over De Top het pinksterweekend vieren en genieten van de muziek en de gemoedelijke sfeer. Het evenement staat garant voor een divers palet aan muziek en spektakel!

Programma voor jong en oud


Pinksteren is een echt familieweekend en ons festival is dan ook toegankelijk voor kinderen, jongeren, grijs-gebied-leeftijden en ouderen. Voor iedereen dus! Kinderen onder 14 jaar kunnen gratis naar binnen en genieten van het speciale kinderprogramma. Verder kunnen ze volop knutselen en spelen.

Voor iedereen die de ballenbak ontgroeid is, is er minstens zo´n mooi programma! Met maar liefst 4 podia is er voor ieder wat wils! Genres als rock, hip-hop, dance en pop staan daarom geprogrammeerd op Over De Top. 

Kom bijvoorbeeld genieten van hiphop en funk bij de upcoming bandjes! Of dans het zweet uit je naad bij een van de vele DJ’s. 

Geen zin in romantisch gedoe? Kom dan met je luchtgitaar knappen bij de groovy rock & roll of bouncen op de beats van de dance programmering. Bekijk de artiesten meer in ons programma!

Tickets kopen​

Kom met je vrienden en familie genieten van goede bandjes, DJ’s en de chille sfeer op het Over De Top Festival! Het festival vindt opnieuw plaats in de Achterhoek in hartje Lichtenvoorde op het Swite terrein.

Aftellen tot over de top:

  • 00Dagen
  • 00Uren
  • 00Minuten
  • 00Seconden

WoordvoorWoord

Luister in ons containerdorp naar de creatieve rijmelarij van Dichtercollectief Warrig. Laat je meeslepen, laat een persoonlijk gedichtje schrijven of typ er zelf een fijn rijmpje. Woord voor woord maken we met alle bezoekers ons eigen wonderlijke gedicht.

Over De Top Festival logo

CONTACT

Postadres