Pinksterweekend

27 + 28 mei 2023 • Lichtenvoorde

2 dagen

4 podia

40 acts

Over De Top Festival in de Achterhoek

Jaarlijks vindt tijdens het pinksterweekend in de Achterhoek het Over De Top festival plaats. Een festival met veel live muziek en gezelligheid dat dit jaar opnieuw op zaterdag en zondag in hartje Lichtenvoorde wordt georganiseerd. 

Er is opnieuw een verrassend programma vol livemuziek, feest en theater, mogelijk gemaakt door een grote groep vrijwilligers.

Typisch voor een festival in de Achterhoek is de ‘gemeudelijkheid’. Op Over De Top kun je heerlijk jezelf zijn en je even helemaal laten gaan. Kom met je familie en kameraden genieten van goede live muziek, theater en lekker eten. Dat ons festival inmiddels een gevestigd evenement is in de Achterhoek, blijkt uit de duizenden bezoekers die Over De Top jaarlijks trekt.

Ontdek nieuw talent

Over De Top heeft een zeer breed scala aan livemuziek met DJ’s en bandjes. Met maar liefst 4 live podia komt bijna ieder muziekgenre aan bod. Met meer dan 10 jaar ervaring stonden veel onbekende bandjes in de line-up, die inmiddels zijn uitgegroeid tot gevestigde namen. Zo brachten Chef’ Special en Birth Of Joy het Over De Top festival in de Achterhoek al aan het swingen!

Veel van de artiesten op ons programma zullen je wellicht nog onbekend zijn, maar laat je eens verrassen door nieuw en veelbelovend talent! Houd je van blues of rock? Ga naar The Rumble, perfect om je weekend relaxt in te luiden. Een beetje meer power krijg je te horen bij ons dance podium. Het totale Over De Top programma kun je hier bekijken!

Online ticket scoren

Kom tijdens pinksteren naar het Switeterrein in Lichtenvoorde, waar je kunt genieten van het beste pinkster festival van de Achterhoek. Tickets koop je hier. Heb je nog vragen, check dan onze FAQ!

Aftellen tot over de top:

  • 00Dagen
  • 00Uren
  • 00Minuten
  • 00Seconden

WoordvoorWoord

Luister in ons containerdorp naar de creatieve rijmelarij van Dichtercollectief Warrig. Laat je meeslepen, laat een persoonlijk gedichtje schrijven of typ er zelf een fijn rijmpje. Woord voor woord maken we met alle bezoekers ons eigen wonderlijke gedicht.

Over De Top Festival logo

CONTACT

Postadres