Over De Top Festival logo

Streaming concert ‘Hot Stuff’

Dit weekend had eigenlijk ons mooie feestje moeten plaatsvinden. We hoeven je niet te vertellen waarom dat dit jaar niet kan, maar dit was voor ons zeker geen reden om stil te zitten. Toen de Lichtenvoordse discoband Hot Stuff ons benaderde met de vraag of ze op ‘ons’ Swite Terrein mochten optreden, was dat voor ons dé aanleiding om alles uit de kast te halen om er in het Pinksterweekend alsnog een geweldig (online) feest van te maken!

Vorige week toverden we het Swite Terrein om in een mini Over De Top, we vroegen Frontline Audio & Vision om ons te ondersteunen op het gebied van licht en geluid, Rick Mellink  nam alles op video op, Grolsch en Vrumona voorzagen alle bandleden en ons van wat frisse versnaperingen en Hot Stuff speelde de pannen van het wolkendak. Voilà: een online Over De Top-show was een feit. Op zondag 31 mei om 15.00 uur kun je genieten van deze feestelijke show van Hot Stuff, welke we zullen uitzenden op onze online kanalen. Dus put die dancing shoes maar vast on, oefen op je funk- en boogie moves en tune op Pinksterzondag in op onze social mediakanalen. Samen maken we er alsnog een feestelijk Pinksterweekend van!

WoordvoorWoord

Luister in ons containerdorp naar de creatieve rijmelarij van Dichtercollectief Warrig. Laat je meeslepen, laat een persoonlijk gedichtje schrijven of typ er zelf een fijn rijmpje. Woord voor woord maken we met alle bezoekers ons eigen wonderlijke gedicht.

Over De Top Festival logo

CONTACT

Postadres