Pinksterweekend

27 + 28 mei 2023 • Lichtenvoorde

2 dagen

4 podia

40 acts

Over De Top Festival

Het leukste evenement tijdens Pinksteren

Bezoek je graag toffe muziek evenementen, kom dan met Pinksteren naar het Over De Top festival in Lichtenvoorde. Op zaterdag en zondag tijdens Pinksteren vieren we hier een heerlijk feestje voor jong en oud. Over De Top vindt al meer dan 10 jaar plaats in de Achterhoek en heeft alles wat een familiefestival nodig heeft!

Over De Top is perfect voor een familiedag of gezinsuitje vanwege het brede muziek- en theaterprogramma, geschikt voor jong en oud. Er komen jaarlijks duizenden mensen op af om te genieten van muziek, theater en eten. Op het familiefestival kun jij volledig jezelf zijn en door de grote line-up is er voor ieder wat wils. Het is meer dan alleen muziek! Ook theater en andere verrassende vormen van kunst zijn te vinden op het familiefestival.

Is je oom een metalhead en houd je tante heel erg van de wereldwinkel? Heb je een zus die gangster rapper wil worden en een neef die de hele dag loopt te pingelen op zijn banjo? Ieder zijn ding! 

Op Over De Top komen allerlei genres en activiteiten langs, waardoor de hele familie zich hier kan vermaken. Het geniale muziekprogramma en heerlijke previews kun je hier bekijken. 

Ook voor de kinderen heeft Over De Top veel te bieden. Er is een speciaal kinderprogramma, met speciale ruimtes waar ze lekker kunnen spelen, knutselen en andere leuke activiteiten kunnen doen. 

Online tickets kopen

Zoek jij nog een plek om je familiedag te organiseren of heb je zin in een festival met het hele gezin? Kom met je familie naar Over De Top tijdens Pinksteren, sowieso een van de leukste evenementen van het jaar! Tickets koop je hier!

We zien je zaterdag en zondag tijdens Pinksteren op het Swite terrein in Lichtenvoorde. Tot dan!

Aftellen tot over de top:

  • 00Dagen
  • 00Uren
  • 00Minuten
  • 00Seconden

WoordvoorWoord

Luister in ons containerdorp naar de creatieve rijmelarij van Dichtercollectief Warrig. Laat je meeslepen, laat een persoonlijk gedichtje schrijven of typ er zelf een fijn rijmpje. Woord voor woord maken we met alle bezoekers ons eigen wonderlijke gedicht.

Over De Top Festival logo

CONTACT

Postadres