Over De Top Festival logo

Alles wat je moet weten over Over De Top 2022

Nog maar heel even te gaan en dan openen de poorten van Over De Top Festival 2022! Wil je perfect voorbereid naar het festival komen? Check dan onderstaande info nog even!
🎟️ Er zijn nog tickets te koop! Op zaterdag 4 juni en zondag 5 juni zijn er, zowel online als aan de kassa, alleen nog dagtickets te koop voor €25,- per stuk.
🧒 Kinderen t/m 13 jaar hebben gratis toegang en hebben geen ticket nodig. Zij dienen wel onder begeleiding van een volwassene te zijn.
📍De ingang van het festivalterrein bevindt zich aan de Gert Reindersstraat in Lichtenvoorde, hier is ook de fietsenstalling. Auto’s kunnen geparkeerd worden aan de Nieuwmarkt, de Raadhuisstraat (gemeentehuis), bij het Gele Park of bij het s.v. Longa-terrein.
🕰 Het terrein is beide dagen geopend van 12.00 tot 00.00 uur. Je kunt gekochte munten nog bij de muntenkassa inleveren tot uiterlijk 00.45 uur.
💶 Munten pinnen: ja graag! Cash betalen kan uiteraard ook.
🧥 Er is een bewaakte garderobe aanwezig.
🚬 Er zijn GEEN sigaretten te koop op het festivalterrein.
🐕 Huisdieren zijn niet toegestaan op het festival.
 
Tot slot moet je vooral heel veel goeie zin, knappe dansmoves en flinke dorst meebrengen naar ons gezellige festival 😉

WoordvoorWoord

Luister in ons containerdorp naar de creatieve rijmelarij van Dichtercollectief Warrig. Laat je meeslepen, laat een persoonlijk gedichtje schrijven of typ er zelf een fijn rijmpje. Woord voor woord maken we met alle bezoekers ons eigen wonderlijke gedicht.

Over De Top Festival logo

CONTACT

Postadres