Zo-de-knetter! Wat een feest!

31/05/2018

Toppers! Wat waren jullie gezellig, mooi, lief en feestelijk! De negende editie van het Over De Top Festival is er één die de boeken in gaat. Niet alleen op zaterdag hadden we een bezoekersrecord, maar ook de zondag overtrof alle verwachtingen! Wij kijken terug op een super geslaagde editie van het Over De Top Festival, hopelijk jullie ook!

Bezoekersrecord

In 2017 waren we ook al beláchelijk blij met een bezoekersrecord van 3.500 over twee festivaldagen. Dat we dit jaar dik 1.000 bezoekers meer dan vorig jaar mochten ontvangen, was iets waar we alleen maar van droomden. En toch was het zover: met 1.000 bezoekers op zaterdag en ruim 3.500 op zondag, passeerden we de 4.500 bezoekers in het Pinksterweekend. En iedereen was blij en sommigen van jullie vonden het zelfs ‘perfect’. Fantastisch, dat is waar we het voor doen!

Achterhoeker van de Maand

Als kers op de taart werd onze festivalvoorzitter Nils Wiegerinck door Optimaal.FM en Seesing Personeel verkozen tot Achterhoeker van de Maand. In de week na Over De Top werd hij verrast op zijn werk met deze titel, die hij te danken heeft aan zijn inzet voor het Over De Top Festival samen met de (meer dan 160!!) vrijwilligers, sponsoren en andere organisatoren. Mooier konden wij de week niet afsluiten.

 

Over De Top Festival 2019

En nu op naar de volgende, tiende editie! Uiteraard gaan we dit lustrumjaar nog grootser en diverser aanpakken dan jullie van ons gewend zijn. Op 8 en 9 juni 2019 krijgt het Over De Top Festival een Europees tintje. Wat dit precies betekent, horen jullie later. We hopen dat jullie nu nog even nagenieten van geslaagd festival, dat doen wij in ieder geval wel. De Elna kopte met de quote ‘Over De Top Festival 2018: Beter dan dit wordt het niet‘. Maar daar trappen we natuurlijk niet in. Het kan altijd beter, mooier en gekker! Bedankt en tot volgend jaar!