Diensten en verhuur

Steeds vaker worden we ingehuurd voor diverse diensten en verhuren we onze materialen. Om in kaart te brengen wat we zoal kunnen aanbieden hebben we deze verhuurpagina in het leven geroepen. Heb je interesse of vragen? Neem dan gerust contact met ons op via de contactpagina.

DIENSTEN

Aankleding/Creativiteit

Wij denken én werken graag mee met het aankleden van een feest, bruiloft of evenement. Naast de materialen die wij zelf in ons bezit hebben (zie kopje ‘Verhuur’), hebben wij zelf door de jaren heen een groot netwerk opgebouwd, waaruit wij kunnen putten.

De kennis die wij in de afgelopen jaren hebben opgedaan tijdens de organisatie en opbouw van diverse evenementen delen we graag met anderen. We geloven er namelijk in dat organisaties en evenementen elkaar op deze manier kunnen versterken en we samen tot nóg mooiere resultaten kunnen komen. Wil je een keer met ons sparren? Stuur ons een berichtje! We denken graag mee!

Offerte aanvragen

VERHUUR

Stretchtent (7x9 mtr)

Onze stretchtent is een stralend middelpunt op elk feestje, doordat de tent aan één zijde roze is en de andere zijde paars is deze op vele manieren inzetbaar.
• € 600,- voor max. twee dagen, elke dag daarna € 150,- extra.
• Opbouw van de stretchtent gebeurt uitsluitend door medewerkers van het Over De Top Festival.
• Bij afstanden boven 20 km zullen wij 1 euro per elke extra gereden kilometer (heen én terug) in rekening brengen.

Interesse? Neem contact met ons op via ons contactformulier.

Offerte aanvragen

Ranjasaloon

Dé bar voor de allerkleinsten, met echte Wild West klapdeuren en een doorgang van 1.40 meter Geschikt voor kids tot ongeveer tien jaar. Wordt geleverd met jerrycans om bijvoorbeeld ranja uit te tappen.
• Ranjasaloon zonder attributen (stoeltjes, wild-west watertoren); € 150,- voor max. twee dagen, daarna € 50,- per elke extra dag.
• Ranjasaloon met attributen (stoeltjes, wild-west watertoren); € 200,- voor max. twee dagen, daarna € 60,- per elke extra dag.
• De ranjasaloon dient door de huurder zelf opgehaald en geretourneerd te worden, ook opbouw en demontage dient men zelf te verzorgen.

Interesse? Neem contact met ons op via ons contactformulier.

Offerte aanvragen

Barbershop

Ooit ontworpen als barbershop, maar multi-inzetbaar.
• € 125,- voor max. twee dagen, daarna € 50,- per elke extra dag (exclusief accessoires).
• De barbershop dient door de huurder zelf opgehaald en geretourneerd te worden, ook opbouw en demontage dient men zelf te verzorgen.

Interesse? Neem contact met ons op via ons contactformulier.

Offerte aanvragen

Sfeermakers

De vrolijke lampionnen brengen warmte en licht op elk feestje.
• 20 meter prikkabel met 19 ledlampen- warm wit - inclusief sfeerkapjes voor € 49,- voor max. twee dagen. Daarna € 25,- per elke dag extra.
• Max. 40 meter te huur.
• De sfeermakers dienen door de huurder zelf opgehaald en geretourneerd te worden.

Interesse? Neem contact met ons op via ons contactformulier.

Offerte aanvragen