Boogie Beasts (BE)

Boogie Beasts (BE) roots rock

Boogie Beasts (BE) roots rock Tijd: ??? uur • Podium: The Rumble

Smerige beats, hypnotiserende slide en schreeuwende harmonica-riffs. Deze Belgische beesten vertalen hun liefde voor de electric Delta blues in een eigenzinnig geluid: een vleugje Black Keys die een potje aan het jammen zijn met John Lee Hooker tijdens een rave om vijf uur 's ochtends... Are you ready to boogie with the beasts?

L’Chaim balkan/gypsy

L’Chaim balkan/gypsy Tijd: ??? uur • Podium: Coco Loco

De zeven blije zigeuners van L'Chaim maken al sinds 2006 van ieder optreden een gruwelijk groot feest met hun explosieve balkan, gypsy en klezmer. In maar liefst tien verschillende talen zingen ze het liefst over een Italiaans kruidenbitter, geiten, slechte groentegrappen en gorgonzola. Hoppa!

Bizkit Park (BE) nu-metal tribute

Bizkit Park (BE) nu-metal tribute Tijd: ??? uur • Podium: The Rumble

Welke gezonde tweevoeter geboren in de jaren '70, '80 of '90 is nu niet vertrouwd met de middelvinger van Fred Durst, de geschifte outfits van Wes Borland of de gemaskerde tronie van Corey Taylor? Bizkit Park brengt een ode aan alle helden uit de nu-metal era: Limp Bizkit, Linkin Park, Korn, System of a Down, Slipknot... Vul het lijstje maar aan. Ellebogen invetten en gaan!

Playground Zer0 live electronics

Playground Zer0 live electronics Tijd: ??? uur • Podium: Oerwaus

Playground Zer0 klinkt als een reis om de wereld. Frisse en energieke muziek, geïnspireerd door verschillende culturen. Ze hebben het allemaal al gedaan: beats maken in Afrika, touren in Azië en platen produceren in Europa. Op het podium vertaalt het zich in een energieke mix van electronics en livemuziek uit keyboards, basgitaren en als ze echt gek willen doen ook de keytar. Muziek om op te dansen!

Alle 13 Skank ska / reggae

Alle 13 Skank ska / reggae Tijd: 18.00 uur • Podium: Coco Loco

Verwacht een set met jaren '80 krakers (je weet wel, die foute verzamelplaten uit de tijd van The Final Countdown, Jump, Walk like an Egyptian, Rock me Amadeus etc) maar dan in een vette ska & reggae jas. Dit wordt geheid meezingen tot je schor bent.

Rediohead (BE) Radiohead tribute

Rediohead (BE) Radiohead tribute Tijd: ??? uur • Podium: Oerwaus

Baskar funk / afro-beat / jazz

Baskar funk / afro-beat / jazz Tijd: ??? uur • Podium: Oerwaus

Een broeierige mix van instrumentale funk, afrobeat, psychedelica en een sporadische vleug experimentele jazz; dat is Baskar. Zelf omschrijven ze hun muziek als ‘instrumentale space funk’. Dat wordt dansen met de oren open.

VanDeStraat bekende popliedjes op z'n Gronings

VanDeStraat bekende popliedjes op z'n Gronings Tijd: ??? uur • Podium: The Rumble

Een aanstekelijke mix van bekende popliedjes en Groningstalige teksten waait als een frisse wind door de Nederlandse muziekscene. De mannen van VanDeStraat brengen liedjes van onder andere Michael Jackson, Bruno Mars, Pitbull en 50 Cent met humor en Grunneger tröts. Ze zijn pas sinds begin 2016 in het wild te zien, en nu al gonst het tot in den lande. VanDeStraat: nait normoal!

The Koalaz reggae

The Koalaz reggae Tijd: ??? uur • Podium: Coco Loco

The Koalaz nemen je mee op een reis door een landschap vol spacey dub sounds, dikke baslijnen, en catchy gitaarriffs. Ze laten je dansen op een aanstekelijke cocktail cocktail van Bob Marley en Pink Floyd, met een flinke scheut Sticky Fingers en Iya Terra.

Mr. Weazley

Mr. Weazley hiphop/reggae

Mr. Weazley hiphop/reggae Tijd: ??? uur • Podium: Coco Loco

Mr. Weazley blaast je omver met een heerlijke dosis energie, verpakt in hiphop, afrobeat en reggae, compleet met opzwepende blazers en onder bezielende leiding van Benjamin Thode. Uit de as van Leeways herrezen en funkier dan ooit!

Marutyri funk/jazz

Marutyri funk/jazz Tijd: ??? uur • Podium: Coco Loco

Ze worden omschreven als de Nederlandse Snarky Puppy en ze touren de hele wereld over. Funk, jazz, fusion en rock smelten samen tot een onweerstaanbare en dansbare mix waar de energie vanaf spat.

Luftwaffel party collectief

Luftwaffel party collectief Tijd: ??? uur • Podium: The Jukebox

Wij konden ons geen betere afsluiter bedenken voor onze grootste feesttent dan Luftwaffel. Wij vroegen dikke beats, lekkere meezingers, zes kuub confetti, Co2 guns en het beste einde van ons festival ever. Dat konden we krijgen, inclusief een vreemd groen mannetje met een gitaar. Doen we het voor. Dat wordt rammen geblazen!

Aerobic Funk dansjes op disco

Aerobic Funk dansjes op disco Tijd: ??? uur • Podium: The Jukebox

Transmitter (UK/D) electro / drum 'n bass

Transmitter (UK/D) electro / drum 'n bass Tijd: ??? uur • Podium: Oerwaus

Een kruisbestuiving van The Prodigy, Chemical Brother en Pendulum. Transmitter heeft al meer dan 300 festivalshows op zijn naam staan en wij vonden dat er nog één ontbrak! Ze produceren vette electro met stuiterende drum 'n bass, maar wat hun echt uniek maakt is dat ze alles live spelen met synthesizers, drums en een explosieve rapper!

Blind Sight metal

Blind Sight metal Tijd: ??? uur • Podium: The Rumble

Son de Aquí (MEX) latin / hiphop

Son de Aquí (MEX) latin / hiphop Tijd: ??? uur • Podium: Coco Loco

Deze Mexicaanse band heeft zich momenteel gevestigd in Rotterdam en daar profiteren wij graag van! Bij ons dus geen hoge muren om de Mexicanen buiten de deur te houden maar juist een warm en gastvrij welkom voor deze amigos! Ze zijn slechts gewapend met conga's, bongo's, drums, trompetten en gitaren. Dat wordt dus zorgeloos genieten van heerlijke zomerse latin muziek!

Phoenix City Retaliators ska

Phoenix City Retaliators ska Tijd: ??? uur • Podium: Coco Loco

Met hun wortels diep verankerd in de Nederlandse ska-scene (Rotterdam Ska Jazz Foundation, Ska-d-lite, Ollie Q. & The Deep Six) hebben de Retaliators in verbazend korte tijd een zeer eigen, rebelse sound ontwikkelt. Een kleverige muzikale saus, waarbij de nadruk ligt op dansbare ritmes, ondersteund door swingende blazerspartijen, een scheurend orgelgeluid en veel meerstemmige zang.

The Cinema Escape electro pop

The Cinema Escape electro pop Tijd: ??? uur • Podium: Oerwaus

Deze electro-band, opgericht door Kevin Stunnenberg (bekend van Birth of Joy) gebruikt old-school synths, heavy beats, moddervette baslijnen en intense noise-geluiden voor een unieke en duistere sound.

Wreckt live drum 'n bass

Wreckt live drum 'n bass Tijd: ??? uur • Podium: Oerwaus

Maple indie rock

Maple indie rock Tijd: ??? uur • Podium: The Rumble

ANNA-ROSE electronic pop

ANNA-ROSE electronic pop Tijd: ??? uur • Podium: Oerwaus

Binnenkort meer…

Binnenkort meer… Tijd: uur • Podium:

De komende tijd kondigen we meer acts aan.