Overnachten

Voor de mensen die geen zin hebben om in het Pinksterweekend hun biertje te laten staan of een dure taxi te pakken, geven we een aantal tips om in de buurt van het festivalterrein te kunnen overnachten!

Camping De Kei

Bij Camping De Kei kun je op slechts een kilometer afstand van het festival overnachten. Hier kun je heerlijk je roes uitslapen op ruime kampeerplekken met uitstekende sanitaire voorzieningen en gratis WiFi. Campingbaas Marco heet je van harte welkom!

Let op! Je kan hier enkel met een tent overnachten. Dus niet met je camper, caravan of vouwwagen.

Website

Camping Woltas

Tussen Lichtenvoorde en Zieuwent vind je boerderijcamping Woltas. Deze camping ligt op 2,5 kilometer van het festivalterrein. Misschien nét een stukkie te ver om naar Over De Top te lopen, maar via campingbeheerders Martin en Harriët kun je eventueel fietsen huren. En zeg nou eerlijk: wat is er nou beter dan je festivaldag te beginnen met een dagvers eitje of huisgemaakte yoghurt?

Website

Camping Lovelei

In het altijd schone Lievelde staat minicamping Lovelei. Deze gezellige camping, onder bezielende leiding van Jan Sloot senior en junior, ligt iets meer dan vier kilometer van het festivalterrein. Via Knippenborg Fietsen in Zieuwent kun je fietsen huren, deze worden in sommige gevallen zelfs gratis in Lievelde bezorgd!

Website