Overnachten

Voor de mensen die geen zin hebben om in het Pinksterweekend hun biertje te laten staan of een dure taxi te pakken, geven we een aantal tips om in de buurt van het festivalterrein te kunnen overnachten!

Camping De Kei

Bij Camping De Kei kun je op slechts een kilometer afstand van het festival overnachten. Hier kun je heerlijk je roes uitslapen op ruime kampeerplekken met uitstekende sanitaire voorzieningen en gratis WiFi. Campingbaas Marco heet je van harte welkom!

Website

Minicamping De Flier

Op loopafstand van het festivalterrein vind je gloedjenieuwe Minicamping De Flier. De camping bestaat uit 25 plekken met stroom, water, een sanitair gebouw met vloerverwarming en een afwasgelegenheid.

Website

Camping Woltas

Tussen Lichtenvoorde en Zieuwent vind je boerderijcamping Woltas. Deze camping ligt op 2,5 kilometer van het festivalterrein. Misschien nét een stukkie te ver om naar Over De Top te lopen, maar via campingbeheerders Martin en Harriët kun je eventueel fietsen huren.

Website

Hotel De Koppelpaarden

Midden in het centrum van Lichtenvoorde staat het onlangs gerenoveerde hotel De Koppelpaarden. Als je wat luxer wilt overnachten in een prachtig historisch pand op loopafstand van het festival, dan moet je bij De Koppelpaarden zijn.

Website

Hotel 't Zwaantje

Net buiten het centrum van Lichtenvoorde, maar nog steeds op loopafstand van het festival, vind je driesterrenhotel ’t Zwaantje. Dit hotel heeft alle faciliteiten die je maar kunt bedenken en kunt er ook nog eens geweldig eten!

Website