Het party-programma in Fort Fiësta

10/04/2019

Het kleinste feestcafé van Nederland staat op het Over De Top Festival, maar om het te vinden moet je nog wel even je best doen. We hebben deze feestvesting namelijk behoorlijk verstopt! Maar als je het eenmaal gevonden hebt, gaat het feest ook flink los. Kijk niet raar op als je het ene uur staat te hakken op Paul Elstak en het volgende uur meeloopt in de polonaise. In dit foute feestfort kan het allemaal! Dit zijn de artiesten van dit jaar:

Zaterdag

 


M&M

Fort Fiësta DJ’s

Vorig jaar ontstond er in Fort Fiësta een dusdanige chaos tijdens de sets van Pim Pam Pompen, Thom & Jerry en DJ-Team Bas Vol Gas & Domi Bling, dat ter plekke werd besloten om de handen ineen te slaan en door te pakken. Meer dan tien shows in deze samenstelling volgden met succes en dit jaar zijn ze terug op Over De Top. Riemen vast, helm op, glazen de lucht in en hopen dat Fort Fiësta er zondag nog staat.

M&M

Deerntjes draaien door! Dit vrouwelijke DJ duo schopte het van studentenfeestjes richting Solar. En dat binnen ’n jaar! Handjes in de lucht, Melissa en Milène gaan ons fort rustig ’n paar meter doen opschuiven. Dansen dus!

Luuk Sterk

Zondagswerk is niet Sterk. Klopt! Daarom draait Luuk Sterk ook op de zaterdag van het Over De Top Festival. De beste man tourt inmiddels heel Nederland door als DJ bij Singlefeestje en als huis DJ van de Tante Joke Karaoke Band. Vond ‘ie toch maar even ruimte om ook nog op Over De Top te komen draaien. Geen hitje wordt overgeslagen in ons allermooiste hutje.

DJ Jari

‘Zoekt en gij zult vinden”. Maar soms komt partytalent gewoon naar je toe. DJ Jari maakt al even furore in de regio Silvolde en Ulft en zal na Over De Top ook Lichtenvoorde en omstreken vaker aan gaan doen. Geen concessies, gewoon knallen!

DJ Bjerne

Jawel, hij is terug! Het afgelopen jaar kreeg hij al een podium in Fort Fiësta en veroverde daar onze harten. Wij zijn verliefd op Bjerne, of de liefde wederzijds is horen we tijdens zijn set!

Obsa Rinders

Obsa Rinders windt er geen doekjes om. Na een vliegende start op o.a. Reurpop, DJ’s At The Dome en Reuring in de Koepel in Neede zet hij gestaag zijn weg naar wereldverovering voort richting Lichtenvoorde. De eerste DJ die je in Fort Fiësta gaat zien!

 

Zondag

 


Fort Fiësta DJ’s

HakkeRaggeTankeRamme!

Going out with a bang. Hard, harder, hardst. DJ Roy van Doorn kennen we van zijn Early Rave sessies van de afgelopen jaren. Dit jaar breidt hij zijn set uit met Hardstyle, Hardcore en Frenchcore. Pak maar vast in, kus je geliefden vaarwel. Dit is waar het schip strandt, hier eindigt jouw Over De Top!

Fort Fiësta DJ’s

Uitgeslapen en wel doen de heren het na de slooppartij van de zaterdagavond het op zondag nog even dunnetjes over. Alle energie die gisteravond in twee uur gedrukt werd, krijg je nu in 90 minuten voor je kiezen. Nóg meer gas geven, nóg meer chaos, nóg meer confetti en nóg meer feest in een nóg korter tijdsbestek.

Fort Siësta

Start de Over De Top Zondag in de zomerse sferen die Fort Siësta biedt. Latin sounds uit de speakers, hangmatjes en cocktails binnen handbereik. DJ Thomas Bussink laat menig vrouwenhart een keer overslaan en lichaamstemperaturen gaan naar standje: ‘Feelin’ Hot Hot Hot!’ Chillen, dansen, sjansen. Alles mag.

Café The Haft

Fort Siësta wordt voor twee uurtjes omgedoopt tot Café The Haft. Met Ierse Folk, Punk en menige Workersong op de achtergrond, gaan de glazen de lucht in, vliegt het bier in het rond en gaan we van Amazing Grace richting The Irish Rover via The Rocky Road To Dublin om af te toppen met Whiskey in the Jar.

Razend benieuwd geworden naar de rest van het programma? Check de voorlopige line-up hier!