Early Bird actie tijdens Let It Snow: eenmalig extra korting!

29/11/2018

Op 8 en 9 juni 2019 vindt de tiende editie van Over De Top Festival plaats, dus: feest! We vieren ons jubileum met een fikse korting op een combiticket. Tijdens het Let It Snow winterfestijn op zondag 9 december kun je namelijk voor het Early Bird tarief van €20,- op zaterdag én zondag ons festival bezoeken.

Je vindt ons tussen 12.00 en 21.00 uur in de schuur van Manus van Ooijen aan de Molendijk in Lichtenvoorde. Eigenlijk zijn we niet te missen, want bij ons exotische kraampje gaan we de zomerse Over De Top vibes al flink op jullie projecteren. De éxtra vroege vogels die bij ons combitickets komen kopen, krijgen zelfs een tropische goodiebag van ons. Maar dat is nog niet alles. Want ‘how lower you can go’, des te meer kans je maakt op nog meer extra’s. Tijdens onze limbo contest kun je namelijk twintig munten winnen voor aankomende editie. We lijken wel gek.

Voor de chillpants-dragende-chips-etende-Netflix-kijker is er een schrale troost, want jij hoeft niet van de bank af deze zondag. De Early Bird actie geldt namelijk op 9 december ook online. Vanaf 10 december start de reguliere kaartverkoop voor Over De Top en betaal je €25,- voor een combiticket, €12,50 voor een dagkaart voor zaterdag en €17,50 voor een dagkaart voor zondag. Kids onder de 14 jaar mogen nog altijd gratis bij ons naar binnen.