Tussenstand:
66
Donateurs doneren
€ 2.376
Per jaar
Doelstelling: 300 donateurs

Donateurs

Naast de hulp van het lokale bedrijfsleven zijn er gelukkig veel mensen die waarderen dat wij dit festival geheel vrijwillig organiseren. Sommige bezoekers willen ons zelfs graag een kleine ‘fooi’ geven als blijk van waardering. Dat vinden wij natuurlijk helemaal te gek! Om hier gehoor aan te geven hebben we een speciaal systeem bedacht. Als doorsnee sterveling kun je donateur worden van het Over De Top Festival. Voor een luttele €3,- per maand kunnen wij geweldige ideeën realiseren, een fantastisch programma neerzetten en bijna 2.000 bezoekers een TOPdag bezorgen. Als jij ons op deze manier steunt kunnen we de entreeprijs voor bezoekers laag houden en krijg jij twee entreekaartjes voor het festival. Dikke deal toch?!

Ja, ik word donateur!

Wil je het Over De Top Festival graag steunen door maandelijks € 3,- te doneren? Te gek! Vul het onderstaande formulier in. Je krijgt van ons vervolgens een bevestiging per mail met instructies en het officiële machtinginsformulier. Zodra je dit formulier ondertekend naar ons retourneert (ingescand per mail, of per post) geef je ons toestemming om maandelijks € 3,- van je rekening af te schrijven. Vanaf de eerst volgende maand gaat het automatisch incasso in werking.

Uitschrijven?

Ben je donateur maar wil je je donateursschap opzeggen? Geen probleem! We zijn je ontzettend dankbaar voor alle donaties die je reeds hebt gedaan! Vul het onderstaande formulier in en klik op verzenden. Wij zullen dan al je gegevens uit ons systeem verwijderen en beëindigen het automatisch incasso.