Dit zijn de feestnummers in onze Jukebox tent

03/04/2019

Woop Woop! Welkom in de Feesttent! In The Jukebox draait alles om het maken van één grote, dolle party. Dit zijn de feestnummers voor dit jaar:

Zondag

Luftwaffel

Luftwaffel

Wij konden ons geen betere afsluiter bedenken voor onze grootste feesttent dan Luftwaffel. Wij vroegen dikke beats, lekkere meezingers, zes kuub confetti, CO2 guns en het beste einde van ons festival ooit. Dat konden we krijgen, inclusief een vreemd groen mannetje met een gitaar.

Aerobic Funk

Aerobic Funk is een workout en feest in één voor alle disco ballers en foxy ladies. Dit bontgekleurde gezelschap in 80’s spandex leert jou de groovy moves op de lekkerste discoclassics. Maak die heupen maar vast los want dansen zul je!

Hot Stuff

Groovy basloopjes, een flinke partij toeters en een zangeres met een soul-strot. Deze achtkoppige band uit Lichtenvoorde en omstreken zal The Jukebox plat spelen met lekkere discoclassics.

Hitmachine

Deze jonge conservatoriumstudenten slingeren het feest aan in The Jukebox. Van golden oldies tot knallers uit de zeroes; van Nena tot Bon Jovi; van Queen tot Bruno Mars. Lekkere hitjes in je bakkes!

Razend benieuwd geworden naar de rest van het programma? Check de voorlopige line-up hier!