Dit is de line-up van ons Oerwaus podium!

26/03/2019

Whoehoe! De line-up van ons meest experimentele podium is rond! Hou je wel van een beetje vreemd maar wel heel lekker? Dan moet je in de Oerwaus zijn! Dit zijn de namen op ons meest elektronische podium:

Zaterdag

Playground Zer0

Playground Zer0

Playground Zer0 klinkt als een reis om de wereld. Frisse en energieke muziek, geïnspireerd door verschillende culturen. Op het podium vertaalt het zich in een energieke mix van electronics en livemuziek uit keyboards, basgitaren en als ze écht gek willen doen, ook de keytar.

Rediohead (BE)

Een ode aan Radiohead! Vol energie spelen zij nummers van het door Grunge geïnspireerde album The Bend, tot de sferische nummers van Kid A en de hits van OK Computer.

Baskar

Een broeierige mix van instrumentale funk, afrobeat, psychedelica en een sporadische vleug experimentele jazz; dat is Baskar. Zelf omschrijven ze hun muziek als ‘instrumentale space funk’.

 

Zondag

Transmitter

Transmitter (UK/DE)

Een kruisbestuiving van The Prodigy, Chemical Brother en Pendulum. Transmitter heeft al meer dan 300 festival shows op zijn naam staan en wij vonden dat er nog één ontbrak; Over De Top!

The Cinema Escape

Deze electro-band, opgericht door Kevin Stunnenberg (bekend van Birth of Joy) gebruikt old-school synths, heavy beats, moddervette baslijnen en intense noise-geluiden voor een unieke en duistere sound.

Magistraal Soundsystem

De technoboys van Magistraal nemen ‘s avonds de Oerwaus over. Met een unieke setup gaan de heren all-night B2B2B draaien inclusief live-elementen. Dus doe die danspatta’s aan want deze heren weten hoe ze een feestje moeten geven!

Wreckt

Agressieve electro, smerige gitaarriffs, beukende drums en melodieuze zanglijnen nemen je mee naar grotere hoogtes. Wanneer de beat dropt verplettert dit trio de hele Oerwaus.

A.Rose

Aanstormend talent! Aanstekelijke electropop met een rauw randje. Deze Amsterdamse formatie, onder leiding van de Britse Anna-Rose Clayton, werd geïnspireerd door Tove Lo, MØ en Lorde.

Razend benieuwd geworden naar de rest van het programma? Check de voorlopige line-up hier!