De line-up van het Coco Loco podium is rond!

17/04/2019

Si señor(ita)! Op ons Coco Loco podium is het altijd hartje zomer! Een felgekleurde favela neemt je mee op wereldreis met exotische muziek, fruitige cocktails en een mega relaxte sfeer. Dit zijn dit jaar de artiesten op ons wereldse podium:

Zaterdag

L’Chaim

Ze zingen in maar liefst tien verschillende talen. Deze zeven blije zigeuners van L’Chaim maken al sinds 2006 van ieder optreden een gruwelijk groot feest met hun explosieve balkan, gypsy en klezmer.

Alle 13 Skank

Verwacht een set met jaren ‘80 krakers (je weet wel, die foute verzamelplaten uit de tijd van The Final Countdown, Jump, Walk like an Egyptian, etc.) maar dan in een vette ska & reggae jas.

The Koalaz

The Koalaz nemen je mee op een reis door een landschap vol spacey dub sounds, dikke baslijnen, en catchy gitaarriffs. Zonnebril op, bloemenketting om en dansen maar!

 

Zondag

Mr. Weazley

Mr. Weazley

Onder leiding van Benjamin Thode blaast Mr. Weazley je omver met een heerlijke dosis energie, verpakt in hiphop, afrobeat en reggae. Compleet met opzwepende blazers en percussie.

Papaformigas

Vanuit de diepe krochten van Emmen is daar opeens Papaformigas! Hun muziek is een smeltkroes van klezmer, balkan, ska, reggae en polka. Heerlijke wereldse dansmuziek vanaf het continent van turf, jenever en achterdocht; waar vandaan anders?!

Son De Acuí (MEX)

Overheerlijke Latijnse liedjes met conga’s, bongo’s, drums, trompet- ten en gitaren. Deze Mexicaanse amigo’s hebben zich momenteel gevestigd in Rotterdam en daar profiteren wij graag van!

Marutyri

Ze worden omschreven als de Nederlandse Snarky Puppy en ze touren de hele wereld over. Funk, jazz en rock smelten samen tot een onweerstaanbare mix waar de energie vanaf spat.

Phoenix City Retaliators

Met hun wortels diep verankerd in de Nederlandse ska scene hebben de Retaliators in verbazend korte tijd een zeer eigen, rebelse sound ontwikkelt. Een swingende muzikale saus, waar- bij de nadruk ligt op dansbare ritmes.

Razend benieuwd geworden naar de rest van het programma? Check de voorlopige line-up hier!