Buitengewoon lekker eten en drinken op Over De Top!

08/05/2019

Ook dit jaar zorgen we ervoor dat niemand honger of dorst hoeft te hebben! Bij een geslaagd festival hoort natuurlijk ook lekker eten drinken. Dit jaar zijn dit onze klasse cateraars:

De Timp

Cateraar van het eerste uur, De Timp, is uiteraard weer van de partij! Naast het lekkere frietje of broodje kroket, serveren ze vanuit hun Streekbus ook planken met hapjes om te delen terwijl je met een biertje in het glas ligt te chillen!

Fabulous Food Truck

Het team van de Fabulous Food Truck serveert je vanuit hun gezellige bus een uitgebreid assortiment streetfood en bij de Pizza Truck kun je een lekkere pizzapunt halen.

The Backcorner Cocktails

De cocktailboys van The Backcorner maken ook dit jaar weer de lekkerste tropische verrassingen voor je! Ze draaien hun hand niet om (of juist wel..?) voor een classic Mojito of een Over De Top Special!

Piaccino

Barista Henk brouwt de fijnste cappuccino’s en macchiato’s vanuit zijn Italiaanse piaggio. Maar ook een goede straffe bak maakt hij zonder moeite voor je!

BierMobiel

Bij een echt festival horen natuurlijk ook de lekkerste speciaalbieren. Van een frisse blonde tot een zomers witbiertje of een stevige tripel: de BierMobiel heeft het!

IJsboerderij De Steenoven

Bij warm weer is er weer volop ambachtelijk boerenijs verkrijgbaar. Boer Ronald maakt in Hummelo ijs van de verse melk van zijn eigen roodbonte koeien. Tijdens het Pinksterweekend staat deze ijsboer-on-tour op ons festival.

Suikertante

Vanuit haar roze caravan verkoopt deze gezellige Suikertante ook dit jaar weer allerlei zoete lekkernijen: suikerspinnen, zakjes snoep en veel meer lekkers.

Ranja Saloon

Voor de kleinste festivalbezoekers is er weer volop ranja verkrijgbaar in de mini saloon!